TO LÁSKA PŘICHÁZÍ
Brilianty osázené nebe
skořicové červánky
všechna krása co vychází z tebe
rozpíná se široce do dálky
pohltí strach
osvobodí tajné milence
nasaje všechen lásky prach
a dá se s větrem do tance
pak obletí všechna samotná srdce
a nafouknou je štěstím
to láska přichází!
píseň touhy usadí se v hrdle
stanou se večerním souhvězdím
už žádná mračna
a slzavý déšť v nich
jen duše po citech lačná
a rozzářené tváře v smích.
Přečteno 389x
Tipy 31
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Jiná, šuměnka, NikitaNikaT., nejsembásník, danav, Mbonita, Kars, hatlapatla, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)