Jednou v noci
Na večer smutných nocí
Kdy všechno kolem utichá
Na večer tvých krásných očí
Kdy pomalu s tebou usínám
V ten okamžik krásný
Kdy mě život nechává vlažným
Nechávám si o tobě Lásko zdát…
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (4)
Komentujících (3)