Co teď?
Proč tady vlastně jsem?
Nikdo o mě nestojí.
Proč tady vlastně jsem?
Čekam stále,ale telefon nezvoní.
Nevim proč,vždyť jsem se snažila.
Snaha ale nestačí,
když se láska vytrácí.
Možná tady ani žádná nebyla,
možná jsem se tě jen líbila.
Možná sis jen chtěl jen dokázat,
před kamarády se vychloubat,
že mě dokážeš ovlivnit
a moje city k tobě znovu oživit.
Povedlo se.Jsi rád?
Nevim,jestli tě chci ještě znát.
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Sleepwalker, Maryje..., Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (3)
Komentujících (3)