Hrdost a pýcha
Anotace: chtěla by lásku, ale pro strach ze zklamáni .. ma jen sebe
Ve vlatní bídě, kterou si chrání
ta krásná, hrdá, žádáná paní
Je sama jako večernice na obloze noční
Žebrá o kousek citu, němými rty
ruce na hrudi pevně zkřížené
Sní o milování a nehtech v kůži zaryté
její lůno,ale dávno odkvetlé
Dusí se láskou, kterou v sobě přísně hasí
v očích jiskry slzami smáčí
Chce milovat, tak strašně moc
Hrdost a pýcha je silnější
aby jí nikdy už neublížili víc...
Komentáře (0)