Anotace: líbám tvoji bradu ...
Bádherná, vzpomínkami blízká básenka... Nechala jsem všecko ležet, řekla, že měla bych běžet... a tak... přes bolest jdu dál, otážím se slzami, SMS některé rovnou mažu, pač srdc krvácí... ocházím, ač nemusím a nechcu... Tvé dílko hodně mi řeklo...
13.04.2011 08:47:00 | NikitaNikaT.