Je jako...
Anotace: někdy mi to tak připadá...
Láska je jako skořápka od vajíčka,
tak křehounká.
Je jako peříčko, co lechtá a hýčká
něžnou tvář miminka.
A nekonečně dlouhá svíčka,
i když se někdy zdá být malinká.
Láska je jako vanilka,
tak voňavá a sladká.
Ohýbající se stéblo trávy...v bouřlivém větru,
je nestálá a vratká.
Komentáře (1)
Komentujících (1)