Sama
Posmutnělá tvář
nastavená sněhovým vločkám...
Zase sama,obklopuje mě jen měsíc,jeho zář,
ale nevzdávám se,já si počkám!
Život přece nekončí....
vždyť něco nového začíná.
Už chci zapomenout
a stejně tě pořád dokola proklínám.
Proč?
Komentáře (1)
Komentujících (1)