Duše plačící
Anotace: Má cenu jít dál??
Kapky pršící,
slzy ronící,
pro srdce v srdci sídlící,
kluka, co býval milující.
Dívka bloumá ulicí,
duše v trýzni bloudící,
po čistě lásce toužící,
hvězdy na nebi svítící.
Pod mostem auta jezdící,
myšlenky má běsnící.
Po těle se chvějící,
marným životem duše zkomírající..
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)