ČERNÁ SRDCE
Hanba čili stud
odvracíš oči
tak chladné až žraločí
když ptám se tě na lásku či pud
obrana vlastní intimity
klesá rtuť
našeho teploměru milování
a všechny rekvizity
co nosí tvá hruď
ta černá srdce,co tě pohání
mají další potravu
a přežvykují
zlámaná křídla
dalšího blázna
co špatně zaparkoval v přístavu
a netuší
že nasadí mu mučidla
tortura jasná.
Přečteno 442x
Tipy 30
Poslední tipující: tato22, Maryje..., Bambulka, šuměnka, Slečna M, la loba, Lorraine, hatlapatla, WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)