Potulný hvězdář
Potulný hvězdář
mě zase hledá
Má smutnou tvář
a slova němá...
Jen píše tuší
krátké přání
Hledá prý hvězdu
ze starých bájí...
Ve slepé uličce
pod pouliční lampou
Střetl se neznámý
s mojí pravdou...
Ptal se různě
byl však milý
Daroval mi cosi
co neznal jiný...
Jeho dar
byl prostě zvláštní
Držel mě za ruce a šeptal
prosím...zhasni...
Přečteno 452x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, ni.va, mida, Jiná, váhy, zenge, WAYWARD, Marcone, CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)