Hledám
Anotace: Hledám a nenacházím,doufám a naději ztrácím.....
Vlna za vlnou,
krouží mé pero po papíře,
v jedné jediné víře,
že láska je věčnost.
Vím,
myslíš si,že jsem blázen,
po duši hlazen,
ale já jak vlk hladový,
hledám a hledám.
Hledám,co nikdy nenajdu,
i když doufám,
že najdu.
Věřím,
Tobě i sobě,
že právě díky nám,
najdeme oba-po čem toužíme.
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)