Splněný sen
Anotace: ...plníš mi má přání...moc děkuji lásko....
Za okny šero a chlad,
šeptáš mi, jak mě máš rád.
Ve váze narcisky se smějí,
cítím tvého těla chvění.
Náš hovor se k létu stočí,
díváš se mi do očí,
šibalský úsměv na tvé tváři,
na dovolenou pojedeme k moři.
Tvůj známý je z Bulharska,
chce ukázat nám svou zem,
tak domů ho zavezmem
a splníme si svůj sen.
Dost jsi mě překvapil,
dech si mi vyrazil,
nikdy jsi nechtěl k moři,
teď ti pro něj duše hoří.
Plníš jen moje přání,
zas do Bulharska se vrátit.
Navštívit místa, která jsem znala
kdy s tátou jsem tam jezdívala.
Na týden do Rily a Pirin jet,
projít si horský svět.
Do Pomorie na pláž lenošit,
Burgas a Sozopol navštívit.
Štěstím slzy derou se mi do očí,
chytáš mě do svého náručí.
Jen malý důkaz chtěl jsi mi dát,
že miluješ mě a chceš při mě stát.
Přečteno 453x
Tipy 21
Poslední tipující: casla, H.I.L., vodnař, Bambulka, CULIKATÁ, WAYWARD, Kars, Květka Š., carodejka, divoska_jaja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)