Jen vykračuj a hlavně nezastavuj..ať vám to šlape :-)
17.04.2011 23:22:00 | Chancer
Krok za krokem
Když životy běží
Budeme se spolu dívat
Jak roste nám láska
Od jádra našich duší
Až k bránám duhy
Až to nezná mezí
Až všechna samota
Mizí a praská
A smutek odtéká
S tou svojí tuší
Krok za krokem
Jeden za druhým
Budeme se spolu radovat
A říkat si toho víc
Než sami o sobě víme
Budeme spolu pořád
Myšlenkami přes měsíc
I když se slunce
Občas zadívá
A strašně moc krásných chvil
Nám ještě zbývá…
14.04.2011 16:41:00 | Jiná