Proxima..
Anotace: .. Centauri C(b?)
Proxima Centauri má nebo nemá
párovou hvězdu?
mega explozemi pere rtů derma
rudé, jsem nevzdul
balonek kouzly, lentilkou zůstává
plazma mi plive
do očí, vždyť tahle monstr průprava
zazdí mě dříve
než-li ji mlčením odzbrojím, ječím
- dost, už dost, prosím!
zlaceným netopýrem chci být něčím
jsem-li Tvůj, jsem. Kdo jsi?
Přečteno 390x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, PIPSQUEAK, pejrak, NikitaNikaT., Květka Š., zenge, WAYWARD, labuť, mademoiselle secret, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)