Kvůli Tobě
Anotace: Abych kvůli Tobě přestal...
Abych kvůli Tobě přestal,
přestal kouřit a pít,
jen jedno cigáro ze sta,
o pár let dýl žít.
Kvůli Tobě o pár let
k mému životu navíc,
Přestat na život kálet,
jak ze školních lavic.
Chci Tebe, ne náhradu.
Kvůli Tobě mám,
budu mít lepší náladu -
že nejsem sám.
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Barborka, CULIKATÁ
Komentáře (0)