Anotace: Taky jste někdy nespokojeni se současným stavem věcí, ale žádná příležitost změnit to, se vám nezdá dost dobrá?
Ale až jednou přijde ten, kdo v dávné minulosti Tě oslovil a Tvé srdce uhranul, tak možná zase Tě bude muset opustit a o to více to bude bolavé.. Neboť koloběh životů a světů je nekonečný.. Ale neboj, jednou se setkáte..
Krásné, něžné, milé dílko.. Díky
29.04.2011 01:03:00 | Santinan Black
... paralelní život vlastního života ...
hmmm, tak to je hodně těžké žití ... tak - znič Matrix a začni znovu ;-) Jde to těžko, ale jde ...;-)
24.04.2011 21:10:00 | Bambulka