V PRAVDĚ MLČENÍ
Anotace: Ukotvená myšlenka je stabilnější nežli vrahova milenka.
,,....skrýváš své myšlenky
kéž opustil bys všechny milenky
Zůstala Ti tichá vzpomínka
a každá zdála by se být cizinka
Možná nechci další slyšení
snad lék k bolesti tišení
V příkrém svahu hrubé stavby
posuzuji cizí svatby
Možná se tak léčím
a rozumem si sama svědčím
Čím se ještě předčím
snad chtíčem
Tvrdé reality
mužské mentality...,,
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)