Anotace: ...život není jen o počtu těch nádechů ale o chílích co ten dech berou...
minulost nás učí
že nejkrásnější díla
vznikají v samotě, opuštění
ze smutku a bolesti...
z prožitku opravdovosti
a opojného okouzlení
Životem a Láskou...
jen se přimlouvám
aby vzpomínky na minulost
neukradly přítomnost
a nepřipravily tě
o krásnou a smysluplnou
budoucnost
...
20.04.2011 06:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd