fucking memories
Anotace: Vzpomínka zabijí .., život pak pomíjí ...
Bolest mě přemáhá
a krev je lákavá
vím, že to pomáhá
už se smrákává
Soumrak bolestného smutku
duše rozervaná
já umírám, vskutku
myšlenka potrhaná
Proč mě stále odmítáš
a nechceš se mnou být
jinou v náruč přivítáš
já nechci takhle žít
Paprsek krve do trávy stéká
v tiché bolesti agonie
smrt mě snad i trochu leká
řetízek perel purpur smyje
Sebevražda je řešení
a sama mohu rozhodnout
zda blouzdnit stále ve snění
či na řeku Styx vyplout ..
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, nikoolkaaa
Komentáře (0)