Leť jen, má paní do větrna
ať jsou tvá křídla bleskem jiná
železo hvězdné přines v dlaních...
Zpívat pak bude kovadlina
Sval, ať se stáhne, stluče kovy
ostří nechť tvaruje žhavo rud
A budou zdobené nože slovy
a láska čirá jak doposud... :)) -S-
15.04.2011 16:02:00 | Skywalker
Kovářem Tvůj milý je,
Tvé žhavé tělo tvaruje.
Kovadlina lásky zpívá,
dáka je živá, jsi živá.
15.04.2011 10:56:00 | Tamara