***SAMA***
Zas je tu ráno,pošmurný den,
nic se mi nechce,ani jit ven.
bez Tebe usínám,sama vždy vstávám
už nechci bojovat,asi to vzdávám.
*
Tvou vůni po bytě stále tu hledám,
zas sedím nehnutě, Tebe tu nemam.
svou kávu ranní sama si srkám,
nevím jak dál,jen brečím a smrkám.
*
Prokletá láska,bolavý cit,
proč Tebe v srdci musím jen mít.
tak si ho zamknu, zahodím klíč,
už nechci milovat, at je to pryč…
Přečteno 562x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., tato22, leeluciša, Personne, Matsuyama Tatsuko-chan, Kars, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)