Líbej a hlaď mě
Anotace: Komu by se nelíbilo trochu pomazlení :)
Líbej mě, líbej
a jen tak nepřestávej,
buď stále při mě,
úsměv svůj mi pořád dávej.
Hlaď mě, hlaď,
polibky mi ze rtů kraď
a celičkou mě přitom hlaď.
Líbej a hlaď mě,
to se mi velmi líbí,
jsem tvoje kopretina,
co ti za to všechno slíbí.
Přečteno 602x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)