ukrývala
Anotace: ... známou cestou ...
.
do ručníku kolem hlavy
ukrývala obdélníky
a ještě se zimou
pokoje chvěla
s jitřenkou
mocnou
chtěla
být
a
taky
pouhou
myšlenkou
dvě mladá těla
zakletá do zrcadla
chvěla se znova touhou
právě ji objímala do ručníku
když dávnou cestou tebe hledala
a čekala oporu v náruči
tak prázdné
na chvíli si v ní
zasmutnila
a potom
usnula
.
Přečteno 445x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Tamara, Maryje..., Emmelia, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)