..nic než vzduch..
Anotace: další z řady sms
Jsem nic než vzduch
na němž jsou miliony jemných kapiček
A nejspíš vím, co bys mi na to lásko řek´
však počkám si, až mi to pošeptáš
až každým slovem oblažíš můj sluch
A jako každou noc, nad Tebou budu držet stráž…
*
Jsem nic než vzduch
oděný do noci trhaných šedých hávů
A střípky vzpomínek si strkám do rukávů
bludička na srdci mě vábí ke Tvé touze
skrze Tvé míření, co přiřknul zvěrokruh
Však sama zůstávám zas v chladu na obloze…
Přečteno 433x
Tipy 37
Poslední tipující: mkinka, hašlerka, ZILA78, hatlapatla, Tamara, la loba, Zasr. romantik, Šerpík 1, labuť, Špáďa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)