VÝPOČET LÁSKY
Anotace: ... bohužel to nejde uložit bez vytečkování.
***
LÁSKA
Počítáš vteřiny
..... myslíš na věčnost
b a l a n c
na špičkách
..... závratě prožitků
sen realita
..... táhnou se sekundy
sčítáš proti pro
..... jitra jsou zas tichá
nocí bolí to
..... prolétá hlavou
hledáš cestu
..... kuličko rulety
Zas a zas pojíš se se zemí
NEZÁJEM
Loudáš se časem
..... hledáš cíl
n a d o s a h
ne není to on
..... chybí modré oči
kérka je Marye
..... ti říkají Mery
pche vole
..... slovo manikérky
love za love
..... bez podprsenky
kačky jsou kačky
..... ten tvůj jen hračky
A já jsem Marie ... víš ta
NENÁVIST
Co si vlastně myslíš
..... smrade
n á d e c h
spice mi vůbec nevoní
..... old
..... a stařec věchýtkem mlask
..... do brutfany
zem hnula žlučí
..... tělo tělo
ruce račí zase zračí
..... vteřinu početí
láska kleká před sebou
..... v pletenci objetí
A Amor objevil pic ho tam
... atd.
***
Přečteno 617x
Tipy 49
Poslední tipující: Druza, PetTulak, Veselý Drak, Stoneman, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., synanceia, a_tao, Holis, modrá..., ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)