O tom, že nič nie je fajn
radšej sa nechať dobiť lopatou
ako myslieť na to,
čo bolo
a čo možno je
len o tom nevieme
pozerať sa na ksichty
ktoré vám pijú krv
už len tým,že sú
a usmievať sa
a tváriť sa,že vám nič nevadí
a že svet je ku*va nádherný
a pritom by ste tých ľudí
najradšej vymazali
zo sveta
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: nebech, James Libustka, 1982-JnU, radexk, Madanik
Komentáře (0)