Milování s hudbou
Anotace: Ta keltská hudba, ta mě dostala!
Dnes v noci se miluji
s keltskou hudbou.
Nocí mám ve vlasech
diamantovou čelenku
přišpendlenou z hvězd,
které se mi sypou
po ramenou...
Nahá je v té hudbě
moje duše jak Venuše,
vystupující z mořské pěny.
Na kousku retuše,
jen pro tebe
obraz ukradený !
Komentáře (2)
Komentujících (2)