..znám ten pocit..
Já znám ten pocit
kdy se vítr dotkne nebe
a kdy se otře hvězdám o ryzost
A tahle silná láska má mě ve své moci!
S tím přijímáním veskrze a dáváním dál sebe
Pro každý letmý okamžik. Pro Tebe. Pro něžnost…
°
Já znám ten pocit
kdy se duše zbarví duhou
a kdy se rozezní o struny harfiček
A tenhle silný vjem mi rozkvetl a procit!
S tou první světlicí a hned následně druhou
I každou další krásy hvězdokup, co budou zářit věk…
Přečteno 641x
Tipy 46
Poslední tipující: mkinka, enigman, Dota Slunská, Špáďa, hašlerka, whiolet, labuť, ZILA78, hatlapatla, Maryje..., ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)