Anotace: ....pročítám dílka.....v některých radost, někde bolest jen.....a tak místo komentářů dávám v plen,jen srdce vjem..
moudře jsi promluvila
kéž nalezne v tvých slovech posílení
je těžké zahodit ta pomyslná kila
představ a vábení, co vlastně není...
17.04.2011 18:17:00 | šuměnka
Milenka na vratké lávce stojí
klid v duši neladí
muže jiná pouta pojí
brzy ji lehce odhodí....
Pěkný Tamčo, tak to také často chodí
pevné pouto z čistoty srdce se rodí..St.
17.04.2011 14:11:00 | CULIKATÁ