Nádech blesku
sen uzavřený vysoko nad střechami
všednosti bez vší špatnosti probouzíme
se v objetí
cítím tvůj život v nevinnosti spánku
schoulený jen tehdy jsme skuteční
bez přetvářek podlostí
snad si patříme mezi nádechy blesků
déšť nás pro tentokrát ochrání tebe a mě
dřív než se probudíme a budeme zas lidmi
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Azure angel, terezkys
Komentáře (1)
Komentujících (1)