tak tady jsem se kochala
snad každým věršem jednotlivým
jsem v úžasu a bezmála
jak sova sněžná na to civím :)
přenádherná!!
20.04.2011 10:04:00 | šuměnka
Po litrech vody v náprsní kapse
šeptá ti jitro jenom trap se
....takové ráno-raději se nevzbudit....ST
17.04.2011 20:25:00 | Maryje...
...
Spočítej účet pánům stesku,
setři si slzy do rozbřesku,
Královno lásky, Tvůj svět už hoří,
bezpečí snu - realita boří.
17.04.2011 20:13:00 | Bambulka