Chci
Spíš a já tajím dech
nad slovem..Miluj mě..
Nocí s hvězdnou lavinou
nahá jsem zakrytá peřinou...
Smíš dlouze vnímat můj tep
hořím touhou,možná i naposled
Se Ti rozdám jako dary z břehů
do dlaní ber vše,z mých vzdechů...
Sním o milenci z bouřkových mraků
položím svůj chtíč do tajemného znaku
Rozevřu stín a pustím ho dál
světlo proniká hloubš a já?
se chci milovat...
Přečteno 487x
Tipy 24
Poslední tipující: váhy, NikitaNikaT., Amable seňor Marek, enigman, labuť, Niky88, Zasr. romantik, Květka Š., Juan Francesco de Faro, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)