Kreslím ti do vlasů
Kreslím ti do vlasů
zlatavé obrazce
čtverec i obdélník
elipsu, kruh.
Nemyslím na krásu
a nesním o lásce
říkáš mi tiše „dík“,
když splácím dluh.
Kde jsem já,jsi i ty,
princ touží po kněžně,
i když je dlouho sám,
a mívá strach.
Nevěřím na city,
ač líbám přeněžně,
zvolna se dotýkám
prsty tvých drah.
Komentáře (4)
Komentujících (4)