Vrátím se prožívat krásné momenty bytí,
sem - kde voní tráva a všechnoze slok kvítí...
V nádherách, které vydechla sem,
matička voňavá, životodárná Zem...:)
20.04.2011 08:33:00 | Veselý Drak
Jaro pestře barví pole, luky, stráně,
každý kout zahalen je v jiném kroji,
slunce svítí a stíny propletou své dlaně
a dvě duše v jednu nám se spojí…
Nádherně a jednoduše...
Milé, jiskrně výstižné momenty jara :)))
Vrátím se ... prožív
20.04.2011 08:28:00 | Veselý Drak
Krásné počtení, moc povedené, dalších slůvek netřeba ST!*** Vše ukryto v Tvých verších... je.
19.04.2011 20:48:00 | NikitaNikaT.
opravdu krásný nádech ST!
18.04.2011 19:38:00 | xoxoxo