Lžičky

Lžičky

Anotace: O usínání a probouzení, prostě o sdílení ...

Ležíme jak lžičky
sbalené krásně v sobě
ty ležíš ve mně
a já ležím v tobě.
Ležíš na loži
tak krásně sametová
to pohled je pro bohy
kůže světlá mramorová.
A já líbám krček tvůj
a polibky tě pálí
protože vrtíš se mi v klíně
a dlaně by se smály
kdyby ústa měli
mé polibky by právě teď se chvěly
na tvé zadélce
kam by posazeny býti chtěly.

Ležíme v sobě a naše těla
horká, měkká a do růžova
klín v klínu
a tlapky kolem sebe
na bříšku mám horko
a na zádech mě zebe
tak prosím otoč si mě rychle
jak lžičku v šálku čaje
a propůjč pár polibků na chvilinku
by líbali má záda
a protože víš kde i ty to ráda
nebudeš muset hledat dlouho
kde všechny skončí
než se naší touhou
lžičky otočí čely k sobě
by líbat jsme se mohli
a topit ve svých pohledech
ty ve mně a já v tobě.

Ležíš schoulená jak ptáče
na hnízdě ze suché trávy
jak všechna ptáčata to mají rády
a drží se jak klíště
kolem mého krku
by lásku ty jsi pila ze rtů mých
a pohled tvůj by říkal
„I ty napij se
a do sytosti
já lásky své
mám pro tebe vždy dosti“
A oči tvé se smějí
milovat se chceš
jen nevím jestli i lžičky
když v šálku čokolády jsou to chtějí.
Autor kasparoza, 19.04.2011
Přečteno 535x
Tipy 13
Poslední tipující: hloubavá, nikoolkaaa, šuměnka, Tamara, Mbonita, Veru, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dodatek:

protože to je lože vajíčku
co zrod snad všemu dává
jsem vždy jedině pro lžičku

a když i dobrá káva
tak olíznu ji blaženě
v příběhu muže o ženě
a po vánku jsem hravá...:)

20.04.2011 16:14:00 | šuměnka

ještě že ne jako vidličky a nože
s nimiž svár byl příborníku vložen :)

20.04.2011 15:59:00 | šuměnka

na mne je tam moc zdrobnělin.. chápu ale su na tom jak Veru - šťastná a spokojená bych nesepsala ani seznam oblečení pro malou na tábor asi :o)

19.04.2011 11:52:00 | hanele m.

Hezka.....to ja (stastne)zamilovany psat neumim :o( i kdyz bych moc chtela-tak mi to proste nejde... :-O

19.04.2011 08:19:00 | Veru

V chaloupce musí být veselo, jen tak dál:-))).Hezká.

19.04.2011 08:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí