Anotace: vím,že omluva nestačí..je těžké vysvětlovat,když už nemůžete s někým být..protože vaše srdce chce jít dál..
Dávám Ti ST!*** za upřímnost... za to, že nemiluješ se neomlouvej, taktéž za to, že miluješ... kohokoliv... city jsou srdeční záležitostí, jsou upřímné a jasné... nejsou na povel. Je těžké řéct někomu, že jej nemilujeme, pokud je to někdo, kdo umí milovat, pochopí to a nechá Tě jít, zůstane přátelství, pokud Tě za to bude někdo proklínat, pak lásku viděl především sám v sobě... nepřeje Ti, bys byla šťastná, pouze on sám... "já je první" Láska není o nenávisti, podlostech, bolesti, či zlobě... to, co lidé spolu prožijí, to, že se do sebe zamilují, je přecik krásné... tak proč zanechávat hořké a bolavé vzpomínky... život nekončí, láska není na potkání, ale znovu si nás osamocené nande.
19.04.2011 22:02:00 | NikitaNikaT.