Sny v realitě
Mám zdání, je to sen, musí to být sen!
Otevřu oči, je to probuzení nebo procitnutí?
Možná jsem jen otevřela oči.
Tato mechanika všek neznamená otevření mysli.
Již koukám, vidím obraz, ale je zastřený.
Ano, určitě to byl sen, protože jsem vzhůru.
Chm, zdání klame, chci být snílkem, realita bolí!
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: AH, Mraveneček, Prinzeschen
Komentáře (0)