Anotace: Nesnažím se o básnění, spíše nevím, jak si vylít srdce, protože jsem už dlouho nešťasně zamilovaná :-(...
Někdy zalíbení v druhé vyvolá pocit lásky... probudí srdeční city a člověk touží... Přeju Ti, by Tvá touha byla naplněna, ať už s tím, koho právě chceš... bo časem... kdo ví, do cesty vende někdo jiný.
19.04.2011 20:55:00 | NikitaNikaT.