krása dívky,co je blond...
Plavovlasá nevinnost
Zelené vlasy bledá pleť,
úsměv vlastní milý a přátelský.
Krása na ni pohledět,
čin její pověstný.
Třeba že je věřící,
my ji rádi máme.
Vzhled není vždy mýlící,
rádi se na ni podíváme.
Srdce její dobré,
dobrá budoucnost ji čeká.
Který muž jí bude hoden?
Každý před plavovláskou kleká,
ona se však stínu leká…
Komentáře (0)