Čekám, čekáš?
Anotace: popis toho, když se sobě navzájem líbíme ale nejsme schopní s tím nic udělat..
Tvůj úsměv jako kapka vody v poušti
jako slunce po dešti
umíš vykouzlit
a mě totálně poblouznit
ano, toho jsi dosáhl
už před rokem jsi mě přiváznul
k sobě
Od té doby čekám
o tobě stále mektám
že přijde den
a splní se mi můj tajný sen
Ale ty sám zřejmě nedokážeš
beze mě se neodvážeš..
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Maryje..., Vee-Vee, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel
Komentáře (0)