Časem pochopím
Anotace: Proč vůbec cítit...
časem pochopíš, že to byl jen sen
podivný pocit vnitřního souznění
který prázdnem stane se jen
pokud v něj plně nevěříš
časem pochopíš, že to za to nestojí
odkrýt se ve své nahé zranitelnosti
to přece každého zabolí
když ví, že nikdy nebude mít dosti
proč dělat věci, které jednou budou bolet
proč cítit lásku, když skončí to vždy stejně
proč vůbec cítit?
_________________cokoli?
Přečteno 376x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, tato22, Emmelia, Trystan ap Tallwch, CULIKATÁ, Petbab, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)