První den
Anotace: Chci tě zpět má lásko...a budu tu psát každý den
Je první den mého snažení,
šílím je to k zbláznění.
Pojd se mnou prosím na vrchol stromů,
pojd se mnou prosím půjdeme domů.
Chtěl bych ti šeptávat zas sladká slova,
líbat tě pod oknem znova a znova.
Vidět se v tvých očích a ty sbe zas mě v mých,
vážit si zase nás v těch věčných chvílích.
Pomalu hladit tě po tvých krásných vlasech,
a zakrývat slzu při tvém milém úsměvu.
Vrat se mi košiško, vrat se mi
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Black*Death, katkabloom, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)