Jsem jen další..
Anotace: po dlouhé době..
Jsem špatný vtip minulosti
srdce vyplivlé na chodník
touha krmená dosytosti
jen další úspěšný podvodník.
Pláč a smích pro blázínky
šílenství vpletené v úsměvu
klidný pohled od maminky
kašpárek zesnulý pro něhu.
To pro lásku ten hlupáček umřel, pro lásku..
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (0)