Minulost....
Minulost se stále vrací,
bez zeptání, bez ptaní.
Rány v srdci otevíráš,
zoufalství tě odhalí.
Chtěl si moc a chtěl si lásku,
vítězství i uznání,
zaprodal´s svou duši ďáblu,
hořce chutná poznání.
Šeptáš mi zas slůvka sladká,
co když však máš v srdci jed?
Polibkem tvým srdce ztratím,
kdopak mi ho vrátí zpět?
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Leedram, kasparoza, Niky88, CULIKATÁ, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)