Láska
Anotace: Nemá cenu něco dodávat :)
Vždy létat chtěla,
že nemá křídla nevěděla
Pokaždé slepá byla
pokaždé se poranila
A stejně jako dřív
tak i dnes
o nemožné se pokusila
-hořký konec okusila
Slepě a bezhlavě
z útesu se vrhla
Šťastná celičká
-nevěděla,maličká
Ach neměla křídla,
neměla
svou slepostí
sama se zabila
Co zbylo?
Oči pro pláč,
srdce polámané
a na duši šrám
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: wendy.poezie, leeluciša
Komentáře (0)