Anotace: nwm co to se mnou poslední dobou je :D
Sbírka: Žalostná lehkost anděla z žuly
budu Ti vším - je taky výborný - navždy je dle mého moc zavazující - lépe nechat plynout a být mile překvapen, než-li slibovat a zklamat - ale já Tvému vyznání dost silně rozumím - mám to teď hóó´dně podobně :)
25.05.2011 18:33:00 | šuměnka
to neni sprostý, to je španělsky, ty kokso...sloveso ser znamená být...seré para tí znamená budu pro tebe... promiň, ale měla bys myslet, než něco plácneš...bez urážky.
30.04.2011 04:14:00 | chicacheca
Až na ten sprostý nadpis parádní:)
29.04.2011 11:06:00 | Lilien