Třetí den
Anotace: Jsem připraven od základu změnit svůj život jen abych tě udělal štastnou
Jsi jak letní víla, jak šeříku květ,
chtěl tě objímat třeba už ted.
I přes ty útrapy, i přes ty slzy,
budu tě milovat, není na to brzy.
S tebou jsem anděl co má křídla rozpjatá,
tak pojd se mnou na výlet holčičko okatá.
Každičký den budu tu psát,
každičký den budu si přát,
jen abych s tebou mohl strávit chvíli,
život je bez tebe zbytečně dlouhý.
Tak nech mě zas otřít tvé slzy smutku,
láska je nádherná, nevěříš vskutku?
Chci tě zas vidět něžně se smát,
s prámínkem vlasů znovu si hrát.
Miluju tě košiško,
a dám ti sebe, všecičko.
Komentáře (0)