..rozkvetl dnes vítr..
Anotace: věnovaná / chvíle, kdy sněží třešňové květy
Rozkvetl dnes vítr okvětními plátky
Okrášlit se zkusil jen pro oči Tvé
Jeho dech byl jemný, vskutku téměř hladký
Na milostné hrátky do zahrad Tě zve…
*
Rozkvetl dnes vítr bělostnými střípky
Okrášlit se snažil pro Tvou potěchu
Zkus do dlaní chytit jeho i ty kvítky
Najdi jeho ústa v touze nádechů…
*
Rozkvetl dnes vítr nevinností svojí
Okrášlit se toužil na počest Tvých gest
Roztáhni své paže, ať se s Tebou spojí
Všechnu svoji něhu chce Ti totiž snést…
Přečteno 393x
Tipy 22
Poslední tipující: labuť, hatlapatla, WhiteSkull, Špáďa, hašlerka, Dota Slunská, CULIKATÁ, la loba, Jiná, Tamara, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)