..přeťala jsem Lunu..
Anotace: opět sms pro něj
Přeťala jsem Lunu na dvě poloviny
Jednu můžem´ spolu jako citrus sníst
Na místě, kde chybí, zůstaly jen stíny
A z měsíčků malých cit je na dvoulist…
*
Přeťala jsem Lunu rychlým sekem dlaně
Jednu Tobě lásko, chtěla bych dnes dát
Z druhé se Ti světlo bude v noci klanět
Je v ní vypáleno; „chci Tě milovat“…
*
Přeťala jsem Lunu dnešního dne zrána
Nejspíš smutek byl tou pravou příčinou
Ve zmatku i touze bývám zatoulaná
Kéž mě horké dlaně navždy ovinou…
Přečteno 437x
Tipy 36
Poslední tipující: labuť, jvacl, ZILA78, hatlapatla, enigman, NikitaNikaT., Mbonita, Jiná, divoska_jaja, Dota Slunská, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)