"Jsi hvězdný třpyt na obloze
jsi ranní kouzlo v krásné duze
jen za tvým stínem jsem tu puzen
Ptáš se jak? Odpovim ti: Tuze!"
Ale jak správně uvedl Mario:
Už už sahám po vrcholu
a vzápětí ...
se řítím dolů.
Zas natluču si palici.
26.04.2011 11:14:00 | Zasr. romantik
Zasr. romantik - zářný příklad pro všechny, kteří to chtějí dotáhnout až na vrchol a nebojí se spadnout...ST!
24.04.2011 18:00:00 | Mario de Janiero
Vidíš, jak ti to jde! Tvrdím, že ženskou je potřeba jen správně nasměrovat, pak táhne už sama jako kůň. :o))
(ale často se to mužům vymkne z rukou a nezbývá jim než si drbat hlavu)
Pěkně jsi to napsala, a na rozdíl od někoho předchozího, který byl tvým komentem zklamán, já si považuji toho, že jsem vůbec někoho oslovil a inspiroval!
A že ti dávám ST ani neuvádím, to je přece samozřejmé!
24.04.2011 08:49:00 | Zasr. romantik